Ποιοι είμαστε

LAMDA HOSPITALITY

Η εταιρεία “LAMDA RESORT HOSPITALITY” αναλαμβάνει την ενοικίαση ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών (Hotel Management) ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Ιδρυτής είναι ο Ιωάννης Λάππας, με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον Ξενοδοχειακό κλάδο αφού ξεκίνησε τις Τουριστικές του σπουδές αποφοιτώντας από την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ) και κατόπιν μετεκπαίδευση (MINI MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες 4* και 5* μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα (Κρήτη, Ρόδος, Κέρκυρα, Σούνιο) και τελευταία διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στο ξενοδοχείο Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα όπου και διαμένει μόνιμα πλέον εκεί.

Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του, μπορεί να δώσει λύσεις στις ξενοδοχειακές μονάδες ώστε να ανταπεξέλθουν στις νέες όλο και πιο αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής αγοράς του Τουρισμού, εγγυώντας την απόλυτη επίτευξη των στόχων τόσο της μεγιστοποίησης της ποιότητας παροχής υπηρεσιών όσο και της αυξημένης κερδοφορίας σε συνδυασμό με την μείωση του λειτουργικού κόστους.