Διαχείριση ξενοδοχείου

Αναλαμβάνουμε

Η Lamda Hospitality αναλαμβάνει την διαχείριση μεμονωμένων τμημάτων ή πλήρως και εξ’ ολοκλήρου την Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων – με στόχο την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων όπως έχουμε στοχεύσει μαζί σας όπως ακολούθως:   

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνικές διοίκησης. 

  • Παρακολουθούμε καθημερινά τα πλάνα κρατήσεων και προσπαθούμε να πετυχαίνουμε πληρότητα 100%.
  • Επίσης, αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση & προώθηση της Ξενοδοχειακής Μονάδας μέσω του διαδικτύου (ηλεκτρονικό Marketing), περιοδικών και προσωπικών επαφών με τουριστικούς πράκτορες κλπ.
  • Έχουμε καθημερινή επαφή, ενημερώνοντας τον ξενοδόχο με ημερήσιες αναφορές για τις Κρατήσεις, Οικονομικά στοιχεία, έσοδα, τιμές, κόστη, Πωλήσεις, κλπ την λειτουργία της μονάδας αξιοποιώντας πάντα το ανθρώπινο δυναμικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δηλ. το προσωπικό να εργάζεται αναλόγως της πληρότητας με τον καλύτερο αποδοτικό τρόπο τόσο ποιοτικά όσο και οικονομικά για το ξενοδοχείο.
  • Ως γνωστόν το μεγαλύτερο κόστος σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση είναι το μισθολογικό. Τα σωστά αποτελέσματα μιάς επιτυχημένης διαχείρισης του προσωπικού προκύπτουν εκτός του σωστού πλάνου εργασίας του ανθρωπίνου δυναμικού αλλά και από  τον καθημερινό διορθωτικό μηχανισμό εργασίας του προσωπικού χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα λειτουργίας και η εξυπηρέτηση των πελατών της ξενοδοχειακής επιχείρησης.
  • Αναλαμβάνουμε επίσης την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων εστίασης του ξενοδοχείου με στόχο την μείωση κόστους τροφίμων και ποτών με παράλληλη αύξηση ικανοποίησης των πελατών.
  • Αύξηση παραγωγικότητας και εκπαίδευση του προσωπικού του ξενοδοχείου με ειδικά ξενοδοχειακά προγράμματα και Σεμινάρια που πραγματοποιούμε στην αρχή της σαιζόν,
  • Πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου σε συνεννόηση και σύμφωνα με τους στόχους του ξενοδόχου, συντάσσεται από την εταιρεία “Lamda Hospitality” o Ετήσιος Προϋπολογισμός Εσόδων –Εξόδων με εγγυημένα αποτελέσματα καθώς διαμορφώνεται και η τιμολογιακή πολιτική του κάθε ξενοδοχείου.
  • Επίσης, αναλαμβάνουμε τον τεχνικό και υγειονομικό έλεγχο μιας Ξενοδοχειακής Μονάδας, την Πιστοποίηση προϊόντος του ξενοδοχείου σας αποφεύγοντας αφ’ ενός πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν στους πελάτες και το προσωπικό και αφ’ ετέρου δημιουργούμε αναγνωρισιμότητα με υψηλή αξιοπιστία του ξενοδοχείου σας.
  • Κάνουμε Τεχνικές μελέτες και σχεδίαση της λειτουργίας της κουζίνας, μπουφέδων, τα a la carte εστιατόρια κλπ